Terapije

Bolečina, bolezen, depresija, strah,.. vse to so samo energijski vzorci, v katerih smo zastali; so povabilo, da jim prisluhnemo in se prebudimo. In dokler jim ne prisluhnemo, postajajo vse glasnejši, dokler jih ne moremo več prezreti.

Enflow Terapija

Naše telo ima izjemno inteligenco in sposobnost, da se ozdravi samo. Na Enflow terapiji prepoznamo morebitne škodljive energijske vzorce in blokade ter pomagamo telesu, da vzpostavi nove energijske vzorce, ki nas podpirajo, da energija zopet steče v harmoniji. Enflow terapije so v veliki meri zasnovane na učenju Donne Eden, ustanoviteljice šole Eden Energy Medicine.

30-minutni Energijski Tretma
30 min / 30 EUR

Pomirjujoč tretma, ki uravnovesi vaše energije. Po njem se boste počutili sproščeno in sveže. Je odličen za zmanjšanje stresa in boljši spanec.

Prva Enflow terapija
90 min / 80 EUR

Začne se s pogovorom zakaj ste se odločili priti na terapijo, o vaših želenih ciljih ter kaj lahko s terapijo dosežemo. Skupaj sledimo vašim energijam z namenom, da najdemo morebitna neravnovesja, ki povzročajo vaše težave. Nato izvajamo tehnike, ki v vašem energijskem telesu vzpostavijo ravnovesje. Na koncu prejmete individualno prilagojene kratke vaje, da boste harmonijo v vašem energijskem sistemu vzdrževali sami.

Nadaljna Enflow terapija
75 min / 60 EUR

Nadgrajujemo delo preteklih terapij glede na vaše želene cilje. Na vsaki nadaljnji terapiji gremo lahko globje. Pri kroničnih težavah se svetuje vsaj 6 zaporednih terapij, z razmaki enega tedna. Na ta način se energijski vzorci, v katerih ste zastali ali pa vam ne koristijo več, postopoma preoblikujejo v take, ki vas podpirajo. Posledica je izboljšanje fizičnega in psihičnega počutja.

 

Kako poteka Enflow terapija?

Prva terapija se začne s pogovorom zakaj ste se odločili priti na terapijo, o vaših želenih ciljih ter kaj lahko s terapijo dosežemo. Na nadaljnjih terapijah spremljamo kje smo glede na cilj in ustrezno prilagajamo terapijo.

Oseba je ves čas terapije oblečena. Večji del terapije se izvaja leže na masažni mizi.

Za komunikacijo z vašimi energijskimi sistemi najprej uporabim metodo uporabne kineziologije, ki pokaže prednosti in morebitna neravnovesja v vašem unikatnem energijskem ustroju. Vsi smo edinstveni. 10 oseb z enakimi težavami bo imelo 10 različnih energijskih profilov; v tem je čar energijskega dela.

Ko ocenim vaš edinstven energijski profil, začnemo s tehnikami, ki prinesejo v vaš energijski sistem ravnovesje. To je lahko akupresura (ter preko nje delo z meridiani), čiščenje blokad v avri ali čakrah, ali delo s katerim od preostalih energijskih sistemov, ki jih zajema Eden Energy Medicine.

Terapije se zelo razlikujejo. Na določene dni uporabimo zelo nežne tehnike, s pomočjo katerih občutite globok notranji mir in sproščenost. Ob določenih dneh pa ste morebiti pripravljeni na sprostitev starega destruktivnega čustvenega vzorca in po močnem joku imate občutek, kot da ste za 10 kilogramov lažji. Vedno bo odvisno od vas, kaj boste vi in vaše telo dopustili.

Na koncu terapije boste prejeli priporočene vaje za domov, prilagojene za vašo trenutno situacijo. Z izvajanjem teh kratkih vaj, boste lahko sami popravili svoje energijske vzorce in tako hitreje izboljšali svoje fizično ali psihično počutje.

Nikoli ni prezgodaj ali prepozno, da se naučite razumeti svoje energijske sisteme, njihove prednosti, izzive in njihovo izjemno medsebojno povezanost.

Lokacija terapij: Litostrojska cesta 40, Ljubjana (točna navodila prejmete ob potrditvi termina).

 

Izkušnje strank:

Večja umirjenost in lažje premagovanje stresa

V zadnjem času sem imela precej stresno obdobje, ki se je poznalo tudi na razpoloženju. Na terapiji pri Minci sem se popolnoma sprostila; začutila sem globoko telesno sproščenost, kot bi energija v telesu na novo našla pot brez ovir. Z nekaj terapijami in ob rednem izvajanju treh kratkih vaj doma, čutim napredek, ki se pozna kot večja umirjenost in lažje premagovanje stresa. Ob današnjem načinu življenja bi ta terapija lahko koristila prav vsakomur.

Mojca

Začela sem živeti, imam več volje, ni me več strah

V življenju sem imela težke preizkušnje, kar je privedlo, da sem bila prestrašena, depresivna in razočarana. Želela sem si brez antidepresivov priti iz nastale situacije. Začela sem se udeleževati energijske terapije pri ga. Minci Kavčič, po kateri sem se vedno bolje počutila. Začela sem živeti, imam več volje, ni me več strah in življenje vidim bolj polno. Po potrebi sem te vaje izvajala tudi doma. Naučila sem se prepoznati telesne znake, ko sem potrebovala določeno ravnovesje. Sedaj lažje premagujem ovire, ki se mi postavijo na pot.

Jerica

 

 


Izjava o omejitvi odgovornosti

Ne diagnosticiram ali zdravim motenj v medicini ali duševnem zdravju, niti nisem usposobljena ali pooblaščena za to. Energijska medicina poskuša optimizirati celotno zdravje in vitalnost telesa, vendar ga ne sme uporabljati namesto ustrezne oskrbe iz strani licenciranega strokovnjaka. Torej obisk pri meni in/ali koriščenje mojih uslug ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/ zdravniku specialistu/ kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na večletnem pridobljenem znanju in izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku.

Pridržujem si pravico do spremembe cen in do spremembe dogovorjenega termina. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.