Svetovanje

Bolečina, bolezen, depresija, strah,.. so energijski vzorci, v katerih smo zastali; so povabilo, da jim prisluhnemo in se prebudimo. In dokler jim ne prisluhnemo, postajajo vse glasnejši, dokler jih ne moremo več prezreti.

Naše telo ima izjemno inteligenco in sposobnost, da si opomore samo. Na svetovanju  prepoznamo morebitne škodljive energijske vzorce in blokade ter pomagamo telesu, da vzpostavi nove energijske vzorce, ki nas podpirajo, da energija zopet steče v harmoniji. Svetovanje je v veliki meri zasnovano na učenju Donne Eden, ustanoviteljice šole Eden Energy Medicine.

 

Cenik individualnih svetovanj:

Odrasli
Posamezen obisk

70 eur (75-90 min)

Odrasli
Paket 6-ih obiskov

360 eur (60 eur/ obisk)

Otroci
Posamezen obisk

50 eur (cca 60 min)

Otroci
Paket 6-ih obiskov

240 eur (40 eur/ obisk)

Svetovanje na daljavo*
Preko video-klica

50 eur (50-60 min)

*Posebna cena za Svetovanje na daljavo do 24. junija 2020: 30 EUR
Več informacij o svetovaju na daljavo >>


Kako poteka svetovanje?

Prvo svetovanje se začne s pogovorom zakaj ste se odločili priti na svetovanje, o vaših želenih ciljih ter kaj lahko skupaj dosežemo. Na nadaljnjih srečanjih spremljamo kje smo glede na cilj in ustrezno prilagajamo tehnike.

Za komunikacijo z vašimi energijskimi sistemi najprej uporabim metodo uporabne kineziologije, ki se imenuje energijsko testiranje in pokaže prednosti in morebitna neravnovesja v vašem unikatnem energijskem ustroju. Vsi smo edinstveni. 10 oseb z enakimi težavami bo imelo 10 različnih energijskih profilov; v tem je čar energijskega dela.

Ko ocenimo vaš edinstven energijski profil, začnemo s tehnikami, ki prinesejo v vaš energijski sistem ravnovesje. To je lahko akupresura (ter preko nje delo z meridiani), čiščenje blokad v avri ali čakrah, ali delo s katerim od preostalih energijskih sistemov, ki jih zajema Eden Energy Medicine.

Na koncu terapije boste prejeli priporočene vaje za domov, prilagojene za vašo individualno situacijo. Z izvajanjem teh kratkih vaj boste lahko sami popravili svoje energijske vzorce in tako hitreje izboljšali svoje fizično ali psihično počutje.

Nikoli ni prezgodaj ali prepozno, da se naučite razumeti svoje energijske sisteme, njihove prednosti, izzive in njihovo izjemno medsebojno povezanost.

Večji del svetovanja se izvaja leže na masažni mizi. Oseba je ves čas svetovanja oblečena.

Za veseljem Vam odgovorim na vsa morebitna vprašanja v zvezi s svetovanjem.

Naročite se lahko preko kontaktnega obrazca ali po telefonu 040 533 677.

Lokacija svetovanj: Šiška, Ljubjana (točna navodila prejmete ob potrditvi termina).

 

Izkušnje strank:

Večja umirjenost in lažje premagovanje stresa

V zadnjem času sem imela precej stresno obdobje, ki se je poznalo tudi na razpoloženju. Na svetovanju pri Minci sem se popolnoma sprostila; začutila sem globoko telesno sproščenost, kot bi energija v telesu na novo našla pot brez ovir. Z nekaj obiski in ob rednem izvajanju treh kratkih vaj doma, čutim napredek, ki se pozna kot večja umirjenost in lažje premagovanje stresa. Ob današnjem načinu življenja bi ta svetovanja lahko koristila prav vsakomur.

Mojca

Začela sem živeti, imam več volje, ni me več strah

V življenju sem imela težke preizkušnje, kar je privedlo, da sem bila prestrašena, depresivna in razočarana. Želela sem si brez antidepresivov priti iz nastale situacije. Začela sem se udeleževati svetovanja pri ga. Minci Kavčič, po kateri sem se vedno bolje počutila. Začela sem živeti, imam več volje, ni me več strah in življenje vidim bolj polno. Po potrebi sem te vaje izvajala tudi doma. Naučila sem se prepoznati telesne znake, ko sem potrebovala določeno ravnovesje. Sedaj lažje premagujem ovire, ki se mi postavijo na pot.

Jerica

Po tretmaju sem bila občutno lažja, polna energije

Po prebiranju knjige Energijska medicina za ženske (Donna Eden), sem na spletu našla Minco in Enflow. Takoj me je pritegnila sama podoba in vsebina, zato sem se odločila za Energijsko testiranje pri njej. Prvo srečanje je bilo tako zelo nežno in domače. Najraje bi kar ostala na mizi in se še dalje prepustila njenemu znanju. Po tretmaju sem bila občutno lažja, polna energije.

Tina Šenekar

 

 


Izjava o omejitvi odgovornosti

Ne diagnosticiram ali zdravim motenj v medicini ali duševnem zdravju, niti nisem usposobljena ali pooblaščena za to. Energijska medicina poskuša optimizirati celotno zdravje in vitalnost telesa, vendar ga ne sme uporabljati namesto ustrezne oskrbe iz strani licenciranega strokovnjaka. Torej obisk pri meni in/ali koriščenje mojih uslug ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/ zdravniku specialistu/ kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na večletnem pridobljenem znanju in izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku.

Pridržujem si pravico do spremembe cen in do spremembe dogovorjenega termina. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.