Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne strani Enflow.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani Enflow.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

S spletno stranjo Enflow.si upravlja podjetje ENFLOW, terapije, svetovanja in izobraževanja, Minca Kavčič s.p., Zgornje Gameljne 118, 1211 Ljubljana, matična številka: 8273553000, davčna številka: 60664703, v nadaljevanju tudi ponudnik.

Opredelitev pojmov: uporabnik, kupec, upravljalec spletne strani

Uporabnik je oseba, ki se nahaja na spletni strani enflow.si, uporablja in prebira vsebine, ki so objavljene na spletni strani enflow.si.

Kupec je oseba, ki je plačala katerokoli izmed spletnih delavnic, svetovanj ali terapij.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje naročila v naročniški sistem). Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Dostopnost informacij

Enflow.si se zavezuje, da bo članu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:

 1. podatke o podjetju ENFLOW, Minca Kavčič s.p. (ime in sedež podjetja, matična številka),
 2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 3. bistvene lastnosti spletnih delavnic in dogodkov v živo,
 4. datume poteka spletnih delavnic in dogodkov v živo,
 5. navodila za uporabo spletnih delavnic,
 6. način plačila in izvedbe spletnih delavnic in dogodkov v živo,
 7. časovno veljavnost ponudbe.

Obljuba oz. storitev ki jo nudimo

Enflow.si zagotavlja svojim kupcem storitve spletnega izobraževanja. Enflow.si si bo vseskozi prizadeval, da bo kupcem  ponudil najboljšo uporabniško izkušnjo, kot jo omogočajo njegove možnosti. Enflow.si ne odgovarja uporabniku za nedelovanje ali slabše delovanje storitev, če so posledica dejavnikov, na katere nima vpliva.

Za delovanje, izvajanje storitev oziroma za same vsebine/storitve in njihove cene jamči Enflow.si, ki izdaja splošne pogoje uporabe storitev, cenike, rešuje reklamacije in druge postopke z uporabniki storitev. Uporaba in nabor storitev sta odvisna od tehničnih pogojev na strani uporabnika in na strani Enflow.si. Varnost uporabe storitev je na strani Enflow.si zagotovljena z ustreznimi tehničnimi rešitvami, pravili, procesi, splošnimi pogoji in dogovorom sklenjenim med kupcem in Enflow.si. Zagotavljanje varne uporabe na strani uporabnika in kupca je v njegovi domeni in v ničemer ne zavezuje k odgovornosti Enflow.si.

Uporabnik in kupec ne pridobita avtorskih ali sorodnih pravic na vsebinah, ki jih ponuja Enflow.si. Ponujanje storitev tudi ne ustvarja partnerskega razmerja.

Enflow.si ne zagotavlja zaščite zasebnosti prenesenih podatkov preko spleta in strežnikov nad katerimi nima nadzora, ne odgovarja za varovanje uporabnikovih datotek, ki se shranjujejo na strežnikih, ki niso pod nadzorom in upravljanjem Enflow.si, ne odgovarja za vdore v uporabnikovo terminalsko ali programsko opremo ter ne odgovarja za zlorabe uporabe spletnih in elektronskih komunikacijskih storitev s strani tretjih oseb.

Pri uporabi spletnih in elektronskih komunikacijskih storitev je uporabnik vseskozi dolžan uporabljati svetovni splet v skladu s pravili etičnega vedenja ter vseskozi v skladu z veljavnimi predpisi. Uporabnik ne sme uporabljati elektronske pošte za pošiljanje velike količine podatkov, ki privedejo do zavrnitve storitev (t.i. DDOS napadi), se ne sme lažno predstavljati, ne sme zasmehovati, žaliti, spodbujati h kakršni koli obliki nestrpnosti (verski, spolni, rasni, politični ipd.).

Tehnični pogoji in standardi

Za nemoteno ter ustrezno uporabo storitev Enflow.si so potrebni tehnični pogoji in standardi na strani uporabnika in na strani Enflow.si.

Enflow.si ima zagotovljene vse ustrezne pogoje in standarde, da lahko storitve izvaja kakovostno, nemoteno, brez večjih težav in izpadov.

Uporabnik za nemoteno ter ustrezno uporabo storitev potrebuje zmogljiv, sodoben osebni računalnik ali prenosnik s katerim koli operacijskim sistemom (Windows, MacOS, Linux…), sodobnejši pametni telefon oz. drugo mobilno napravo z najnovejšo verzijo operacijskega sistema Android ali iOS (na pametnih urah sistem ne deluje), internetni dostop ustrezne hitrosti, zvočnike za prenos zvoka, če uporablja osebni računalnik. Na računalniku mora biti nameščena posodobljena različica Chrome ali Firefox spletnega brskalnika. Uporabo katerega koli drugega brskalnika odsvetujemo.

Izključitev odgovornosti

Enflow.si se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti storitev, število prostih mest in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil mesto na čakalni listi. Ob sprostitvi mest ali novih terminih bo kupec takoj obveščen. V primeru zapolnjenosti mest in že izvedenega plačila bo ponudnik kupcu lahko omogočil tudi preklic naročila ali zamenjavo rezervirane storitve.

Vse programe, delavnice in nasvete, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč. Če imate resna bolezenska stanja, bolečine, kakršnekoli težave z zdravjem se pred prakticiranjem programov posvetujete z ustreznim zdravstvenim delavcem.

Ponudnik prav tako ni odgovoren za morebitne dodatne stroške ki nastanejo s spremljanjem tečaja (prenos mobilnih podatkov, roaming, ipd.).

Reklamacije, reševanja pritožb

Enflow.si spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in si prizadeva, da bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Uporabnik ima pravico in možnost, da s pomočjo katerihkoli komunikacijskih sredstev, ki so na voljo ali objavljeni na portalu Enflow.si sporoči ali izrazi svoje pritožbe, reklamacijo ali nestrinjanje v zvezi s storitvami, ki jih izvaja Enflow.si.

Uporabnik lahko sam izbere način in sredstvo s katerim bo sporočil reklamacijo ali pritožbo, lahko tudi.

Enflow.si se obvezuje, da se bo v roku petih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljnje obravnave postopka.

Na nas se lahko obrnete na tej povezavi: https://www.enflow.si/kontakt/

Garancija na zadovoljstvo in povračila kupnine

Cenimo naš čas in denar, vendar pretečenega časa na žalost ne morem vrniti. Zato vas spodbujam, da pred nakupom delavnic temeljito preberete vse informacije na spletni strani Enflow.si in premislite, ali je program primeren za vas.

Vračila denarja na kupljene spletne delavnice ne ponujam. Nasprotno – spodbujam vas, da posamezno delavnico izvedete do konca v skladu z navodili.

Zagotavljam, da boste v delavnicah  prejeli izvirne informacije, predstavljene z edinstvenega vidika. Upam trditi, da boste tekom delavnice deležni osebne rasti in pozitivnih učinkov.

Naročilo

Kupoprodajna pogodba med Enflow.si in kupcem je sklenjena v trenutku, ko Enflow.si kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila (z naslovom: »Potrditev naročila«. Od tega trenutka so vsi pogoji določeni  in veljajo tako za Enflow.si kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Enflow.si.

Cene

Cene posameznih delavnic, terapij in svetovanje so objavljene na spletni strani www.enflow.si. Vse cene vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Načini plačila

Enflow.si omogoča naslednje načine plačila:

Spletne delavnice, dogodki v živo ter svetovanja na daljavo:

 • preko nakazila UPN na TRR (ENFLOW, Minca Kavčič s.p.)
 • plačilo preko Paypala
 • preko plačilnih kartic Master Card, Visa, debetne plačilne kartice

Individualne terapije:

 • Zgoraj omenjeni načini plačila pred terminom terapije
 • Gotovinsko plačilo ob individualnem obisku

Varovanje osebnih podatkov in posredovanje informacij

Vse o politiki varovanja osebnih podatkov si preberite na tej strani.

Posodobjeno 23.7.2020