Dnevna Energijska Rutina za dobro počutje in vitalnost

Dnevna Energijska Rutina za dobro počutje in vitalnost

Dnevna-Energijska-Rutina-Enflow-Dobro-Pocutje-In-Vitalnost

Pričevanj oseb, ki doživijo pozitivne učinke, ko začnejo dnevno izvajati Energijsko Rutino, je zelo veliko. Nekaj jih navajam na povezavi Moč 5-minutne dnevne energijske rutine, nekaj kratkih povzetkov pa je tule:

»Popolnoma sem se ozdravila alergij.«

»Dnevna energijska rutina je bila kritičnega pomena pri okrevanju mojega imunskega sistema.«

»Po enem letu izvajanja energijskih vaj je moj redni zdravniški pregled pokazal, da ne potrebujem več takšno količino zdravila za ščitnico, kot v zadnjih 10-ih letih.«

»Vaja ‘Povezovanje neba in zemlje’ je bila odločilnega pomena za mojo poškodbo rame in je bila veliko bolj učinkovita kot katerakoli terapija, ki sem jo za ta namen preizkusila.«

»Sedeča vaja ‘Položaj Wayne Cook’ mi je zelo pomagala pri večji fleksibilnosti v mojih bokih, ki je bila po dveh avtomobilskih nesrečah zelo majhna.«

»Opazila sem, da je moj odnos do življenja bolj pozitiven.«

Donna Eden v energijskem telesu prepoznava 9 energijskih sistemov. Na splošno so najbolj poznani meridiani, avra in čakre. Preostalih 6 pa je: trojni grelec, električne povezave (electrics), keltsko tkanje (celtic weave), 5 ritmov, sijoče vezje (radiant circuits) in temeljno omrežje (basic grid).

Vaje Dnevne Energijske Rutine so zasnovane na način, da dnevno uravnovesimo vseh 9 energijskih sistemov. Ko vaje osvojimo, nam njihova izvedba vzame 5 minut dnevno. Neposredna korist izvajanja teh vaj pa so tudi izboljšanje počutja, povečana vitalnost, okrepljen imunski sistem ter bistrejši spomin in um.

Na tej delavnici bomo poleg osnovnih vaj Dnevne Energijske Rutine izvajali še dodatne vaje, ki se pri individualnem delu z ljudmi v največ primerih pokažejo za koristne.

Naučili se bomo in praktično izvajali:

  • osnovno in razširjeno Dnevno Energijsko Rutino po Donni Eden,
  • kako prepoznati trenutno potrebo po posamezni vaji,
  • kako prepoznati kronična stanja, pri katerih se določena vaja priporoča za izvajanja dlje časa.

Predznanje ni potrebno. Delavnica je primerna tako za začetnike, kot tudi za vse, ki že imate izkušnje z izvajanjem energijskih vaj. Vsak udeleženec prejme gradivo s slikovnim in opisnim materialom. Oblečeni bodite v udobna oblačila.

Delavnica bo ponovno kmalu na voljo. Če želite biti o novih terminih delavnice obveščeni, izpolnite spodnji obrazec: