Delavnica ‘Moč Energijske Medicine’

Delavnica 'Moč Energijske Medicine'

Delavnica Moč Energijske Medicine_apr_1_V6

– Ste pogosto brez energije?
– Ste utrujeni v določenem delu dneva?
– Se težko sprostite?
– Težko zaspite?
– Si želite pomagati sami? 
– Ali se naučiti tehnik kako pomagati svojim najbližjim?
– Želite spoznati nov način komunikacije s svojimi energijami?

Potem vabljeni na delavnico ‘Moč Energijske Medicine’.

Naučili se bomo in praktično izvajali:
∞ Tehnike za poživitev, kadar smo utrujeni in brez energije
∞ Tehnike za pomiritev, kadar smo v stresu ali se želimo umiriti pred spanjem

Tehnike so zelo preproste, kratke, a izjemno učinkovite. Namenjene so vsakdanji rabi in lahko jih izvajate kjerkoli. Praktično bomo izvajali več tehnik, tako za povečanje energije, kot za pomiritev. Moj namen je, da začutite, katera vaja (ali sklop vaj) vam osebno prinese največ koristi, da dosežete želeno stanje. Nato jo lahko uporabite kadarkoli želite.

Predznanje ni potrebno. Delavnica je primerna tako za začetnike, kot tudi za vse, ki že imate izkušnje z izvajanjem energijskih vaj. 

Delavnica poteka v sproščenem vzdušju. Med izvajanjem tehnik vas povabim, da opazujete kaj se dogaja v vašem telesu, kako posamezna vaja vpliva na vas.

Vsak udeleženec prejme gradivo s slikovnim ter opisnim materialom, da boste tehnike, za katere boste začutili da vam pomagajo, lažje izvajali tudi doma.  

Tehnike/ vaje so povzete po Donni Eden, eni izmed svetovno priznanih pionirk na področju Energijske Medicine. Donna s svojim programom Eden Energy Medicine po celem svetu širi zavest o sposobnosti vsakega posameznika, da sam dostopi do notranjega ravnovesja ter harmonije.

Vaje izhajajo iz starodavnih medicin ter filozofij, kot so akupunktura, akupresura, Ajurveda, kineziologija, joga, Qi gong in druge.

Vse kar potrebujemo za optimalno počutje v vsakem trenutku že obstaja v nas samih. Le vedeti moramo, kako dostopiti do notranjega zdravilca v sebi. In del tega znanja želim predati vam.

Delavnica bo ponovno kmalu na voljo. Če želite biti o novih terminih delavnice obveščeni, izpolnite spodnji obrazec: