Delavnica Energijsko Testiranje

Delavnica Energijsko Testiranje

'Preverite katera hrana in misli vas polnijo z energijo oziroma vam jemljejo energijo.'

slika energijsko testiranje 2

Naše telo ima izjemno modrost: pove nam vse, samo vprašati ga moramo. Energijsko testiranje je kot most do naše notranje inteligence. Pove nam, kako vibracija določene misli, hrane, prehranskih dodatkov, oblačil, barv ter karkoli drugega, vpliva na našo vibracijo: nam daje energijo ali nam jemlje energijo.

Z energijskim testiranjem se lahko vsak trenutek optimalno odločimo in na ta način telesu pomagamo do ravnovesja.

Energijsko testiranje izvira iz testiranja mišic in temelji za testiranje mišic prihajajo iz Uporabne Kineziologije (ang. Ap­plied Kinesiology), katere ustanovitelj je dr. George Goodheart. Leta 1964 je dr. Goodheart vzpostavil prvo povezavo med iskanjem šibke mišice z uporabo ročnega mišičnega testiranja in uporabo kiropraktike, da bi bila mišica močnejša. Danes to metodo uporablja več kot 1 milijon terapevtov po vsem svetu, ki delujejo v različnih strokah, ne zgolj v kiropraktiki.

O tej modrosti našega telesa v svoji knjigi Biologija prepričanj razlaga tudi Bruce Lipton, v kateri opisuje kako je raziskoval obnašanje (inteligenco) celic. Kadar jim je ponudil substance, ki so jim bile všeč, so se pomaknile proti substanci, kadar pa jim je približal substanco, ki jim ni bila všeč, so se odmaknile stran. Kadar je bila substanca za njih nevtralna, niso reagirale.

Donna Eden tehniki energijskega testiranja pravi ‘biofeedback brez naprav’.

Delavnica je zelo praktične narave in namen je, da osvojite umetnost energijskega testiranja, da ga boste lahko doma samozavestno uporabljali.

S seboj lahko prinesite nekaj substanc (npr. najljubša živila, prehranski dodatki,..), ki jih želite testirati. Izvajali bomo pa tudi ‘slepo testiranje’, kar pomeni da bodo nekatere substance zakrite, da ne boste vedeli kaj testiramo.

Naučili se bomo energijsko testirati sebe ter partnerja. Slednje nam zelo pride prav pri testiranju najbljižjih.

Vsak udeleženec prejme gradivo s slikovnim in opisnim materialom.

Delavnica bo ponovno kmalu na voljo. Če želite biti o novih terminih delavnice obveščeni, izpolnite spodnji obrazec: