Delavnica Sproščanje bolečine z Energijsko Medicino

Vaje za kronično bolečino, ki jih poučuje Minca so čudovita sestavljanka znanj energetskega, duševnega in anatomskega vidika človeka. Prav vsakdo lahko najde vrsto vaj ali tehnik, ki pomaga prav njemu. Minca jih razloži na razumljiv in zanimiv način. Delavnico priporočam vsakemu, ki ima kronično bolečino in išče nove načine kako se z njo spoprijeti.

.

Trajanje: 60 minut

Vabim vas na spletno delavnico Sproščanje bolečine z energijsko medicino Donne Eden, kjer se boste naučili in praktično izvajali  energijske tehnike za sproščanje in zmanjšanje bolečine. Te energijske tehnike vam bodo pomagale pri:

  • Lajšanju kronične bolečine.
  • Hitrejšem okrevanju po poškodbah.
  • Lajšanju kroničnih glavobolov.
  • Zmanjšanju uporabe protibolečinskih zdravil, da boste lahko zmanjšali tvegane neželene učinke in stroške.
  • Zmanjšanju ali odpravi akutne bolečine.

Bolečina je sporočilo, klic po naši pozornosti. Lahko se pokaže kot poškodba, kronična bolezen, omejitve po operaciji ali nenadno nelagodje.

Bolečina ima tudi energijsko komponento. V tej delavnici se boste naučili preproste, a zelo učlinkovite energijske tehnike za delo s svojimi energijami, da jih spravite v zdrav pretok.

Zdrav energijski pretok ne le zmanjša bolečino, ampak podpira tudi sposobnost telesa, da pozdravi vzrok nastanka bolečine. Na ta način ste lahko aktivni, opravljate svoje najljubše dejavnosti, se igrate s svojimi otroci ali vnuki.

Delavnica bo potekala preko spletne aplikacije Zoom – vsa potrebna navodila ter povezavo boste prejeli en dan pred samo delavnico na mail (če pošte ne prejmete, preverite tudi nezaželeno pošto ali spam).

Vsak udeleženec prejme gradivo s slikovnim in opisnim materialom.

Tehnike za lajšanje bolečine, ki jih izvaja in predstavlja Minca, so preproste uporabne in učinkovite. Želim si, da vaje za ustvarjanje ravnovesja postanejo del moje vsakodnevne rutine, saj se zavedam njihovih blagodejnih učinkov na počutje, sploh v bolj stresnih dnevih.

Na delavnico sem prišel z bolečo ramo. Naučil sem se različnih tehnik, s katerimi si lahko sam pomagam. Na koncu delavnice se mi je stanje občutno izboljšalo, za kar sem zelo hvaležen. Rad bi se udeležil tudi prihodnjih delavnic, zato me prosim obveščajte.

.